Telenor: Prijave za samit mladih u Oslu do 17. oktobra

Dodajte komentar

Telenor Crna Gora pozvao je mlade preduzetnike da se do 17. oktobra prijave za samit mladih, koji će se početkom decembra održati u Oslu.

– Izabrani predstavnici iz Crne Gore će otputovati za Oslo, gdje će na samitu mladih razmijeniti ideje i iskustva sa mladima iz svih krajeva svijeta. Samit po drugi put organizuje Telenor grupa u saradnji sa Nobelovim centrom za mir.

– Uslovi za konkurisanje ove godine su promijenjeni, a svi mladi koji žele da se prijave moraju da snime video mobilnim telefonom. Time smo cijeli koncept još više približili digitalnim urođenicima koji su odrastali uz pametne uređaje i smatraju ih dijelom svoje svakodnevice, ali i Telenor grupi, kojoj su komunikacije i društvena odgovornost glavne okosnice poslovanja – kazala je menadžerka Telenor fondacije Adrijana Husić.

Ona je saopštila da se na konkurs mogu prijaviti svi mladi između 18 i 25 godina, koji do 17. oktobra pošalju video u trajanju do 60 sekundi, kojim promovišu svoju ideju i predstavljaju način na koji tehnologije doprinose razvoju društva.

Telenor grupa projekat pokreće na 13 tržišta u regionu Skandinavije, centralne i istočne Evrope i Azije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *