Otvoren tehnički pregled Sava Car u Budvi

Juče je svečano otvorena poslovnica i tehnički pregled Sava Car DOO u Budvi, na adresi Topliški put bb.

Sava Car DOO, čiji je osnivač Akcionarsko društvo za osiguranje Sava Montenegro, bavi se otvaranjem stanica za tehnički pregled i pružanjem usluga u toj oblasti.

Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate, kao i popuste za svoje klijente.

Vrpcu su presjekli izvršni direktor Sava Montenegro AD – Nebojša Šćekić i izvršni direktor Sava Car DOO – Radenko Damjanović.

Građani i pravna lica iz Budve i okoline imaju priliku da dobiju najkvalitetnije usluge: tehnički pregled, osiguranje motornih vozila, registraciju, prenos vlasništva, homologaciju, potvrde proizvođača, zeleni karton i drugo.

Društvo ima poslovnice u svim većim gradovima Crne Gore: Podgorici, Herceg Novom, Kotoru, Budvi, Tivtu, Baru, Ulcinju, Nikšiću, Danilovgradu, Cetinju, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima, Rožajama i Mojkovcu, dok u Beranama, Pljevljima, Bijelom Polju, Vladimiru, Podgorici, Nikšiću, a od sada i u Budvi ima i tehničke preglede.

Sava Car DOO je obezbijedilo kompletnu registraciju za penzionere, zaposlene i članove njihovih porodica na rate i to bez kamate, kao i popuste za svoje klijente.

Pored osnovne djelatnosti, DOO Sava Car će dio svojih aktivnosti usmjeriti i na kreiranje i sprovođenje preventivnih mjera u cilju povećanja bezbjednosti saobraćaja na putevima, što će uz ispoljenu društvenu odgovornost imati i pozitivan uticaj kroz smanjenje broja šteta kod osiguranika, odnosno učesnika u saobraćaju.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 15 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Check Also

Informacija koja je katapultirala dionice Tesle

Tesla je upravo izvijestio da je isporučio oko 88.400 automobila u prvom tromjesečju 2020. Dionice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *