Komercijalna banka ad Budva podržala projekat NVO Humanitarna familija

Dodajte komentar

Već osam godina, prvih deset dana u junu i prvih deset dana u septembru, NVO Humanitarna familija u Dobrim Vodama organizuje besplatno ljetovanje za djecu sa posebnim potrebama.

Iz godine u godinu, Alen Efović, sa još 14 turističkih privrednika, okupljenih u ovoj nevladinoj organizaciji, omogućavaju odmor i radosne trenutke za svu djecu koja to sebi ne mogu da priušte. U minulom periodu, ugostili su oko 2200 mališana i njihovih pratilaca za koje su obezbijeđeni smještaj i obroci, navodi se u saopštenju Komercijalne banke ad Budva dostavljenom Portalu Analitika.

Ovog septembra, Alen Efović, osnivač NVO Humanitarna familija, sa svojim prijateljima, ugostiće oko 160 dječaka i djevojčica i članove njihovih porodica koji dolaze iz područja ugroženim nedavnim poplavama.

Komercijalna banka ad Budva, odlučila je da pruži podršku NVO Humanitarna familija.

– Inicijativu koju sprovode gospodin Alen Efović i njegovi prijatelji smo prepoznali kao pravi primjer altruizma, gostoprimstva i dobročinstva, a koji sa velikim zadovoljstvom podržavamo. Iskoristili bi priliku da pozovemo sve ljude dobre volje i kompanije da se priključe ovoj lijepoj tradiciji koju sprovodi NVO Humanitarna familija, doniraju sredstva i omoguće što ugodniji boravak za svu djecu koja će u narednim godinama ovdje boraviti. Drago nam je što smo otpočeli saradnju sa ovom nevladinom organizacijom koju ćemo i u budućnosti rado podržavati – istakli su predstavnici banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *