Telekom omogućio besplatan bežični internet na 22 nove lokacije

Dodajte komentar

U skladu sa strateškim opredjeljenjem da se internet pristup obezbijedi što većem broju građana, Telekom je omogućio besplatno korišćenje bežičnog interneta na 22 nove lokacije. Tako je besplatno surfovanje sada dostupno u ukupno 36 zona u 13 crnogorskih gradova, a planirano je da do kraja ove godine, ova usluga bude dostupna na ukupno 100 lokacija.  

Telekom HotSpot projekat će biti nastavljen i u 2015, a u skladu sa društveno odgovornim poslovanjem Kompanije, na HotSpot lokacijama besplatan internet mogu koristiti svi građani i turisti.

U HotSpot zonama je omogućena  visokokvalitetna internet veza, a korisniku je potreban samo prenosni uređaj (laptop, tablet, smartphone), koji podržava WiFi tehnologiju.

Telekom HotSpot lokacije se nalaze na prometnim mjestima i popularnim sastajalištima (aerodromi, hoteli, restorani, trgovi, info kiosci Nacionalne turističke organizacije, T-Centri), u 13 crnogorskih gradova (Podgorica, Ulcinj, Bar, Budva,Tivat, Kotor, Cetinje, Nikšić, Berane, Andrijevica, Plav, Bijelo Polje i Žabljak).

Korišćenje Telekom HotSpot interneta je veoma jednostavno i podrazumijeva kratku registraciju kako bi se obezbijedio visok stepen sigurnosti servisa. Nakon konektovanja na HotSpot, otvara se portal, korisnik upisuje broj svog mobilnog telefona. i dobija pristupni kod SMS-om. Dobijeni kod važi narednih 30 dana i to na svim Telekom HotSpot lokacijama, tako da korisnik ne mora ponovo da se loguje.

Jedna konekcija može trajati maksimum četiri sata, nakon čega korisnik treba ponovo da se konektuje, a usluga može da se koristiti osam sati dnevno.

Telekom HotSpot zone:

Podgorica (Univerzitet CG, plato Rektorata UCG, plato Tehničkih fakulteta UCG, Aerodrom Podgorica, Castro PUB, Bistro COCO, Cafe_Giardino, Café Dalli, Salaš 23, Kosta’s, AG Automarket), Ulcinj (Riva MNE,  Restoran plaža, CITY bar, Hotel Otrant, Kopakabana beach restoran), Tivat (Montenegrino pansioni, Ponta Veranda), Herceg Novi(T-Centar, Trg Nikole Đjurkovića, Šetalište pet danica – kod konobe Kruso, Rose), Budva (T-Centar ), Kotor (Monte Vila),Bijelo Polje (AD Petrol), Plav (Cafe Paradisso, Kula, Amadeus SM kafe bar Mozart), Andrijevica (Café Bar IN), Berane (Beton Group Popović), Cetinje (Mauzolej Lovćen), Nikšić (V&R Pasaž), Bar (V.S. Systems), Žabljak (Hotel Polar Star), kao i na šetalištu na Virpazaru i na Rijeci Crnojevića (kod pošte).

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *