Popusti i do 50% na proizvode osiguranja iz »Lovćen lojalnost« programa

Dodajte komentar

Vodeće crnogorsko osiguravajuće društvo »Lovćen osiguranje« A.D. programom »Lovćen lojalnost« svojim lojalnim klijentima nudi mogućnosti dostizanja značajnih popusta kod obnove osiguranja ili zaključenja novog osiguranja.

Usluga, kao prva takva na crnogorskom tržištu, namijenjena je svim fizičkim licima – ugovaračima osiguranja koji kod Lovćen osiguranja AD imaju zaključeno najmanje jedno važeće osiguranje iz programa »Lovćen lojalnost« sa trajanjem od najmanje godine dana i na taj način dobiju mogućnost sakupljanja bodova i ostvarivanja značajnih popusta kod obnavljanja postojećih i zaključenja novih osiguranja.

Prema riječima Danijele Raičković, iz marketinga Lovćen osiguranja ovaj program, jedinstvenim sistemom udruživanja osiguranja i zbrajanja bodova povezuje osiguranja čime klijenti mogu da ostvare popuste do 50% na nova osiguranja i do 35% na obnovu osiguranja sljedećih vrsta: kuće/stana, stvari domaćinstva, stakla od loma, članova domaćinstva od nezgode, požarna osiguranja stambenih objekata, kasko osiguranja motornih vozila, osiguranja vozača za tjelesne povrede AO+, osiguranja opšte odgovornosti, turistička osiguranja, putna zdravstvena osiguranja i osiguranja pravne zaštite.

Popust »Lovćen lojalnost« se primjenjuje samo na navedene vrste osiguranja a bodove koji određuju visinu popusta klijenti sakupljaju zaključenjem i drugih vrsta osiguranja (autoodgovornost, zemljotres, plovila, životinje, autonezgoda…). Popust »Lovćen lojalnost« se primjenjuje samo na osiguranja koja traju godinu dana.

»Popusti se ostvaruju putem prikupljanja bodova po osnovu broja zaključenih osiguranja, tako da više polisa osiguranja donosi više popusta. Kada se zaključuje novo osiguranje broj bodova, koje je klijent već prikupio po važećim postojećim osiguranjima, se duplira. Dovoljno je da je klijent ugovorio najmanje jedno osiguranje iz programa da bi već kod zaključenja narednog osiguranja iz programa ostvario popuste. Dodatna prednost ovog programa je da se popusti dodjeljuju fizičkom licu koje je ugovorilo osiguranje bez obzira da li je osigurana njegova imovina ili imovina članova njegove porodice.

Lovćen osiguranje, u sklopu ovog programa, svoje klijente dodatno nagrađuje i sa dodjeljivanjem bodova i po osnovu štetnog rezultata a i urednosti plaćanja. Drugim riječima, klijenti, koji su tokom godina ukazanog povjerenja našoj kući, bolje čuvali sebe i svoju imovinu i uredno izmirivali svoje obaveze plaćanja premije ostvariće značajniji popust.« – zaključuje Raičković.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *