Erste banka: Donacijom nikšićkoj bolnici obilježen početak rada filijale u novom prostoru

Dodajte komentar

Erste banka je večeras svečano obilježila početak rada filijale u Nikšiću u novom prostoru, na adresi Bulevar 13 Jul bb (Poslovni centar IBON, kružni tok). Kllijente u Nikšiću uslužuje tim od 15 zaposlenih na komercijalnim i blagajničkim poslovima, a na raspolaganju su im svi proizvodi i usluge koje Erste banka ima u ponudi.

Kao banka čije su sve aktivnosti usmjerene na pružanje najbolje usluge klijentima nastavićemo da širimo i jačamo našu saradnju sa privrednicima, građanima i lokalnom samoupravom Nikšića. Nikšić je grad koji je za nas izuzetno važan i u kojem imamo veliki broj klijenata, kako pravnih tako i fizičkih lica. Naš cilj je da zajednički nižemo uspješne godine jednu za drugom, rekao je na otvaranju filijale glavni izvršni direktor Erste banke, Aleksa Lukić.

Direktor filijale Slobodan Ćalasan kazao je da Erste banka u Nikšiću bilježi snažan rastući trend u saradnji sa pravnim i fizičkim licima. U prethodnoj godini, Erste je kreditno podržala privredu i pravna lica u tom gradu sa 15,42 miliona eura, a građane sa oko 9,7 miliona eura.

Povodom otvaranja filijale u novom prostoru, Erste banka je JZU Opšta bolnica Nikšić donirala potrebnu opremu za Odjeljenje pedijatrije, kako bi najmlađima unaprijedila uslove boravka u toj zdravstvenoj ustanovi.

Nova filijala ima površinu od 300 kvadratnih metara i uređena je prema standardima Erste grupe, a sadrži 6 blagajničkih mjesta, 6 mjesta za savjetnike za klijente, kancelariju tima za korporativne klijente i kancelariju službe naplate.

U filijali u Nikšiću građanima su na raspolaganju svi bankarski proizvodi i usluge – od tekućih računa, platnih kartica, štednje, do potrošačkih,gotovinskih i stambenih kredita. Pravna lica takođe imaju kompletan servis usluga koje Erste banka u Crnoj Gori ima u svojoj ponudi, a filijala je opremljena bankomatom.

Radno vrijeme filijale je od ponedjeljka do petka od 8:30h-15:30h, a subotom rade šalteri od 8:30h-12:30h.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *