Seminar o komunikacijama u finansijskom sektoru uskoro u Zagrebu

Dodajte komentar

Zagreb – u okviru brenda PRO.PR, već dvanaest godina zaredom zagrebačka agencija za komunikacijski menadžment, Apriori komunikacije, sprovodi PRO.PR konferenciju, prvu međunarodnu konferenciju za odnose s javnošću na prostorima Jugioistočne Evrope.

Uvidjevši potrebu za sprovođenjem sličnih edukacijskih programa, agencija je predstavila PRO.PR Interactive seminare koji su namijenjeni stručnjacima za komunikaciju i članovima menadžmenta u usko specijalizovanim područjima.

Prvi u nizu ovih regionalnih seminara koji će okupiti domaće i strane stručnjake održaće se početkom oktobra ove godine u Zagrebu, a biće usmjeren na bankarstvo i finansije.

Svoja će predavanja održati ugledni stručnjaci poput

  • g. Kristapsa Otersonsa, direktora komunikacija i međunarodnih odnosa u latvijskoj centralnoj banci (Latvijas bank) koji će govoriti o izazovima uvođenja eura u Latviji te o uspješnih 20 godina latvijske nacionalne valute;

  • gđe Fione McEvoy, voditeljice kampanja u Udruženju banaka Velike Britanije koja će predstaviti neke od najuspješnijih kampanja u bankarstvu te

  • g. Paola Baccige, direktora sektora za upravljanje imovinom u italijanskoj Fideuram banci čije će predavanje biti usmjereno na upravljanje imovinom italijanske industrije.

Učesnici seminara moći će učestvovati i na okruglom stolu na kojem će o reputaciji banaka govoriti novinari i komunikacijski stručnjaci iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *