Nove Hypo MasterCard Standard kartice, koje rasterećuju kućni budžet

Kupovina na rate, bez kamate! 

Hypo Alpe Adria Banka je plasirala na tržište Master Card kreditnu karticu na rate, sa brojnim novim povoljnostima! Hypo MasterCard Standard kartica na rate, bez kamate omogućava vam otplatu duga i do 12 rata bez kamate za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu.

Otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu, korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanja gotovine i plaćeni iznos podijele od dvije do 12 rata i na jednostavan način odgode naplatu i time rasterete svoj kućni budžet!

Naime, možete birati da svaku transakciju podijelite na onoliko mjesečnih rata koliko sami odaberete, a najviše do 12. Na taj način vrlo jednostavno ćete sebi obezbijediti lagodnost izmirenja duga u više otplata. Za sve transakcije koje su podijeljene na rate, Banka ne zaračunava kamatu!

Dakle, ključne prednosti su: otplata i do 12 rata, otplata na rate bez kamata, broj rata sami birate. Jednostavna je i podjela na rate – ostvaruje se pozivom prema defiinisanim telefonskim kontakt brojevima. Minimalan iznos transakcije koja se može podijeliti na rate je 25 eura.

Jedan primjer obračuna:

Transakcija  300 EUR, obračun  na 5 rata

Broj rata

Naknada po rati

Iznos kupovine

Mjesečna rata (iznos transakcije/broj rata)

Ukupno terećenje obračunskog perioda (rata +naknada)

Ukupno otplaćeno

Kupovina u zemlji i inostranstvu

5

0,5

300,00

60,00

60,50

302,5

Sa MasterCard karticom novac Vam je dostupan 24 sata dnevno, jer gotovinu možete podići na više od milion bankomata sa MasterCard oznakom u zemlji i inostranstvu. Karticu na rate možete iskoristiti i za plaćanje roba i usluga na više od 24 miliona trgovačkih lokacija u zemlji i inostranstvu. Značajna prednost MasterCard Charge kartice Hypo Alpe-Adria- Bank AD Podgorica je chip tehnologija, koji štiti podatke vezane za karticu i time onemogućava njihovo kopiranje.

Check Also

Prava slika vašeg organizma u rukama stručnjaka

Kompletna radiološka dijagnostika za vas i vašu porodicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *