Unija poslodavaca bira “društveno najodgovornije” preduzeće

Dodajte komentar

Unija poslodavaca pozvala je zainteresovana preduzeća koja posluju u Crnoj Gori da se do 1. septembra prijave na konkurs za dodjelu nagrada za primjere dobre prakse u oblasti društveno odgovornog poslovanja.

– Dodjela nagrada organizuje se u okviru EU projekta „Društveno odgovorno poslovanje za sve”, koje se sprovodi u saradnji s poslovnim organizacijama iz Hrvatske, Makedonije, Rumunije i Turske, uz podršku Međunarodne organizacije poslodavaca.

Svečanost dodjele nagrada u Crnoj Gori i ostalim državama koje učestvuju u projektu biće održana od 15. do 19. septembra, u okviru Nedjelje nagrade za društveno odgovorno poslovanje u jugoistočnoj Evropi – saopštili su iz UPCG.

Nagrade će, kako je najavljeno, biti dodijeljene u oblastima brige za zaposlene, životnu sredinu i zajednicu. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama mikro i malih preduzeća koja imaju do 50 zaposlenih, srednjih do 250 zaposlenih i velikih kompanija koje imaju više od 250 radnika.

– Biće dodijeljena i velika nagrada za preduzeće koje je najbolje inkorporiralo društveno odgovorno poslovanje po svim navedenim oblastima – kazali su iz UPCG.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *