Najčudnije platne kartice koje možete dobiti u SAD

Dodajte komentar

Da li ste ikada dobili ponudu za platnu karticu koja vam je djelovala čudno? Da li ste ikada primijetili da osoba koja stoji pored vas u redu koristi neobičnu platnu karticu? Ukoliko živite na Zapadu velike su šanse da na oba pitanja date pozitivan odgovor.

Pogledajte neke od najčudnijih platnih kartica na raspolaganju korisnicima u Americi.

The International Brotherhood of Magicians Credit Card

Organizacija je osnovana 1922. godine i danas ima 11 hiljada članova uključujući i mnoge od najboljih profesionalnih mađioničara. U ponudi je imala karticu koja omogućava članovima da zarade „poene preko magije“. Ipak, kao i mnoge stvari koje mađioničari dotaknu, njihove kartice su sada nestale!

Justice Credit Card

Justice je lanac butika odjeća za tinejdžere. Ova kompanija takođe ima sopstvenu karticu koja nudi vlasnicima iste 15% popusta na njihovu prvu kupovinu u prodavnici kao i još 15% na njihovu prvu onlajn kupovinu. Ono što je neobično je to da su njihove mušterije isuviše mlade da bi posjedovale karticu, što znači da njihovi roditelji moraju da podnesu zahtjev da bi dobili istu. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

Hello Kitty Visa Platinum Rewards

Slično Justice kartici, Hello Kitty je dječiji brend sa sopstvenom karticom. Mušterije mogu da izaberu jednu od njenih dizajna. Ako to nije dovoljno, vlasnici kartice mogu da dobiju popust od 50 dolara za svakih 5000 poena koje dobiju na Sanrio.com, sajtu kompanije koja plasira Hello Kitty porizvode. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

The Linux Foundation Visa Platinum Rewards Card

Uprkos slatkom pingvinu na ovoj kartici, Linux nije još jedan dečiji brend. Linux je operativni sistem za kompjutere dostupan javnosti bez troškova posjedovanja iste. Podržavaoci ovog softvera voljeće ove nagradne povlastice (tehnički događaji i putovanja). Nema godišnje provizije za ovu karticu.

NASA Credit Card

Ovu karticu NASA Federal Credit Union nudi svojim trenutnim i bivšim zaposlenima. Ukolike ne spadate u tu grupu, ipak možete dobiti njihovu karticu ako se učlanite u Mars Society ili Moon Society. Sama kartica je ustvari pomalo dosadna, dok ne shvatite da je možda najpopularnija među astronautima. Nema godišnje provizije za ovu karticu.

Precious Moments Visa

The Precious Moments kompanija prodaje simpatične figurice djece i životinja. Vlasnici kartice mogu da izaberu jednu od dizajna za karticu koja pokazuje slike figurica, ili mogu sami da osmisle dizajn. Nema godišnje povizije za ovu karticu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *