NLB: Povoljnosti za plaćanje Visa Libero karticom

NLB Visa Libero kreditna kartica za plaćanje na rate od 21. jula 2014. godine pruža dodatne povoljnosti prilikom plaćanja kako postojećim tako i svim budućim klijentima, saopšteno je iz NLB Montenegro banke.

Iz te banke je saopšteno da je plaćanje do 60 rata sa Visa Libero kreditnom karticom moguće kod bilo kog trgovca, na internetu, čak i u inostranstvu, a broj rata se definiše zavisno od visine iznosa kupovine.

“Kod trgovaca sa kojima je NLB Montenegrobanka ostvarila saradnju, plaćanje se obavlja bez naknade i kamate, uz vidno istaknutu naljepnicu na prodajnim mjestima. Kod svih ostalih trgovaca, u zemlji, inostranstvu i na internetu plaćanje se obavlja uz određenu naknadu, koja se kreće od 3 do 12 odsto, zavisno od iznosa kupovine, koji se po automatizmu dijeli od 3 do 60 rata i otplaćuju se mjesečno”, saopšteno je iz NLB Montenegro banke.

Za postojeće korisnike NLB Zlatnog, NLB Plavog i NLB Klasik Plus paketa, kao i za korisnike Visa Electron i Visa Classic kartice, održavanje Visa Libero kartice je besplatno.

Redovna cijena održavanja kartice iznosi 3,5 eura.

Kao posebna povoljnost, za buduće korisnike, koji u periodu od 21. jula do 21. septembra otvore NLB Klasik račun NLB Montenegrobanka poklanja tri mjeseca besplatne članarine na održavanje paketa.

Check Also

Statis u partnerstvu sa kraljevićima iz Emirata, moguć ulazak Alfa Dabi fonda u Sveti Stefan

Alfa Dabi Holding (Alpha Dhabi), investicioni fond kraljevske porodice Al Nahijan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.