Evo za koliko možete da prodate svoj Twitter nalog!

Dodajte komentar

Na internetu se mogu prodati najrazličitije stvari. Od raznih polovnih predmeta pa do naloga u online igricama (WoW, LoL…). Međutim, da li ste znali da možete i prodati vaš profil na društvenoj mreži Twitter? Da, dobro ste pročitali, i to je moguće.

Ukoliko vas na popularnoj društvenoj mreži prati veliki broj ljudi, samim tim će i cijena profila biti veća. Ako vam je dosadilo svakodnevno tvitovanje, uz pomoć sajta valuemytweets.com, vrlo brzo možete dobiti približnu cijenu po kojoj možete prodati vaš profil izraženu u dolarima.
Sve što trebate da uradite jeste da odete na ovaj sajt, ulogujete se na vaš profil, i sačekate da se procjena završi. Na žalost, Twitter baš i nije oduševljen idejom o prodaji naloga.

Nalozi se uglavnom prodaju na “crnom tržištu”, tako da ne postoji neki poseban sajt koji se bavi tom temom. Ukoliko kompanija otkrije o čemu se radi, vrlo lako se može desiti da vam banuju profil.

Međutim, razne kompanije koje se bave marketingom traže profile koji imaju puno pratilaca, i koji su dosta aktivni na ovoj društvenoj mreži, kako bi najbolje plasirali svoje reklame.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *