Nebojši Šćekiću produžen mandat u Sava Montenegro osiguranju

Dodajte komentar

Izvršnom direktoru Sava Montenegro osiguranja, Nebojši Šćekiću, produžen je mandat na još pet godina. 

Upravni odbor je ocijenio da je na osnovu odličnih rezultata rada Nebojše Šćekića, Sava Montenegro AD veoma uspješno poslovalo u proteklom periodu, i da se na tome temelji odluka o produženju mandata za još pet godina.

“Sava Montenegro osiguranje je u prvom kvartalu ove godine ostvarilo najbolji rezultat poslovanja u odnosu na sva ostala društva neživotnih osiguranja u Crnoj Gori“, saopšteno je na sjednici Odbora direktora Akcionarskog društva za osiguranje Sava Montenegro.

Društvo je od januara do maja poboljšalo učešće u premiji neživotnih osiguranja na crnogorskom tržištu osiguranja.

“Na nivou perioda učešće na tržištu neživotnih osiguranja povećalo se sa 18,34 odsto u prethodnoj godini, na 19,32 odsto u tekućoj godini“, saopšteno je iz Sava Montenegra.

U periodu od januara do maja na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja ostvarena je bruto fakturisana premija na nivou od 93,56 odsto uporedne prošlogodišnje, a u Društvu je ostvarena premija koja je na nivou od 98,52 odsto uporedne prošlogodišnje.

Osiguravajuće društvo Sava Montenegro, koje je u 100 procentnom vlasništvu Pozavarovalnice Sava Re, posluje na crnogorskom tržištu neživotnih osiguranja već 15 godina, sa tržišnim učešćem od oko 19 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *