Nova poslovnica Hipotekarne banke

Dodajte komentar

Hipotekarna banka otvorila je u Podgorici, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog poslovnicu, jedinstvenu na crnogorskom tržištu. To je prva filijala jedne banke koja će svim građanima i poslovnim subjektima omogućiti 24-časovni servis, svakog dana u godini.
Otvaranjem posebnog prostora, opremljenog multifunkcionalnim terminalima, u sklopu nove filijale, Hipotekarna banka je omogućila klijentima obavljanje bankarskih transakcija u bilo koje doba dana i noći, svih 365 dana u godini.

“Na najnovijem “Cash in” terminalu klijenti mogu realizovati sve vrste plaćanja, uplaćivati gotovinu, dnevne pazare, obavljati različite transakcije i transfere novca. Nova usluga „elektronska banka – Zona 24h“ namijenjena je svim pravnim i fizičkim licima, klijentima Hipotekarne banke, i omogućava bezbjednu, komfornu i brzu uplatu sredstava na račun, a prihvatanje uplate u on-line sistemu omogućava raspolaganje sredstvima odmah nakon uplate”, saopšteno je iz Hipotekarne banke.

Za korišćenje terminala neophodno je samo da klijent ima otvoren račun kod Hipotekarne banke i jednu od više modela platnih kartica Hipotekarne banke.

“Poslije nove moderne poslovnice u Ulici slobode, koju smo otvorili prošle godine, ovo je još jedna filijala naše banke koja će klijentima u Glavnom gradu omogućiti profesionalnu, naprednu uslugu, koja će im od sjutra omogućavati obavljanje skoro svih bankarskih transakcija 24 sata dnevno“, kazao je glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

On je najavio da će se u narednom periodu još više fokusirati na proizvode za stanovništvo. Istakao je da više od 20.000 građana ima kartice Hipotekarne banke, među kojima je najzastupljenija Premium Master card kartica.

“To su odlični rezultati i mi imamo namjeru da nastavimo i još unaprijedimo svoje poslovanje, da i dalje budemo lider u inovacijama i ponudimo nove povoljne proizvode, posebno za stanovništvo. Zbog toga je Odbor direktora na današnjoj sjednici donio odluku o emisiji obveznica Hipotekarne banke u iznosu od 10 miliona eura, koja će se realizovati do kraja ove godine. I po tome smo jedinstveni na ovom tržištu, jer će ova emisija, pored pogodnosti koje obezbjeđuje vlasnicima obveznica (kamata od 6% godišnje), pomoći i da se oživi uspavano tržište kapitala, s obzirom na to da će obveznice biti listirane na Montenegro berzi“, istakao je Zaimović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *