Lutrija Crne Gore ostvarila dobit od 201.283 eura

Dodajte komentar

Lutrije Crne Gore AD Podgorica ostvarila je u prethodnoj godini dobit u iznosu od 201.283 eura, saopšteno je na Skupštini akcionara tog privrednog društva.

Na sjednici kojoj je prisustvovalo 93,67 odsto akcionara odnosno punomoćnika akcionara sa pravom glasa, usvojen je Godišnji finansijski izvještaj za 2013. godinu.

“Većinom glasova prisutnih akcionara odlučeno je da se ostvarena dobit u iznosu od 201.283 eura rasporedi na način što će se kroz dividende akcionarima isplatiti bruto iznos od 100.000 eura, dok će se preostali dio reinvestirati kako bi se poboljšao kvalitet i uslovi rada zaposlenih, kao i u razvoj djelatnosti igara na sreću i razvoj televizije 777“, saopšteno je iz Lutrije Crne Gore.

Punomoćnici akcionara saglasili su se da je u proteklom periodu privredno društvo Lutrija Crne Gore AD Podgorica postiglo značajan poslovni uspjeh uprkos poteškoćama sa kojima se svakodnevno srijeću priređivači igara na sreću.

Oni su dodali da je potrebno nastaviti sa započetim kadrovskim reformama kao i unapređenjem djelatnosti igara na sreću , kako bi i u narednom periodu društvo bilježilo još značajnije rezultate.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *