Bar: Poslovnica Alter Modus-a od sjutra na novoj adresi

Dodajte komentar

Poslovnica mikrokreditne finansijske institucije Alter Modus od sjutra biće na novoj adresi u Baru, na Bulevaru revolucije G-11. 

Kako je saopšteno iz ove kompanije, u poslovnici Alter Modusa radi sedam kreditnih savjetnika, koji pokrivaju teritoriju Bara i Ulcinju.

“Ova poslovnica dio je kompanijske prakse da kontinuirano unaprjeđuje uslove za rad svojih zaposlenih, kao i da bude što dostupnija klijentima. Svi zainteresovani moći će u značajno većem i ugodnijem prostoru da se upoznaju sa kreditnim proizvodima ove mikrokreditne institucije, apliciraju za kredite i dobiju dobiju savjete i odgovore na sva pitanja u vezi sa uslugama Alter Modusa“, saopšteno je iz kompanije.

Kako se navodi, Alter Modus je u Baru prisutan od svog osnivanja, 1997. godine, a prethodne godine poslovanja karakteriše stalni rast kreditnih aktivnosti, koje za rezultat imaju i ovo preseljenje.

“S obzirom na to da smo ovdje više od deceniju i po, kreditne operacije u Baru predstavljaju jednu od važnih osnova  poslovanja naše firme. Pored izuzetno razvijene kreditne podrške lokalnim preduzetnicima, sa preko 12 hiljada isplaćenih kredita, ukupne vrijednosti 24 miliona eura, Alter Modus je u Baru i aktivan član zajednice, sa kojom učestvuje u rješavanju lokalnih izazova. Početkom 2013. godine Alter Modus je u saradnji sa svojim klijentima adaptirao i opremio vrtić u Starom Baru i izgradio igralište za djecu“, saopšteno je iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *