Lovćen osiguranje u akciji “Očistimo naše gore i planine”

Dodajte komentar

Lovćen osiguranje AD organizovalo je, na lokaciji planine Lovćen, akciju čišćenja životne sredine pod nazivom “Očistimo naše gore i planine”.

Akcija je održana u skladu sa zajednickom poslovnom kulturom društveno odgovornog poslovanja Triglav grupe (čija je Lovćen članica), a u saradnji sa Sekretarijatom za komunalne poslove i saobraćaj Prijestonice Cetinje i  Nacionalnim parkom Lovćen.

U akciji čišćenja učestvovali su zaposleni u Lovćen osiguranju i članovi njihovih porodica, koji su na ovaj nacin zajedno pokazali da je u Lovćenu volonterski duh veoma živ.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Od Danijele Raičković, stručnog saradnika za marketing u Lovćen osiguranju saznajemo da je ova akcija imala za cilj i povezivanje zaposlenih koji su na ovaj način imali priliku da se druže u neformalnom okruženju i aktivno doprinesu očuvanju zaštite životne sredine i na djelu demonstriraju pravilno odlaganje otpada.

 “Tokom akcije u biorazgradive kese, koje je obezbijedio organizator, sakupljen je otpad, koji je nakon završetka akcije čišćenja, transportovalo i na za to predviđenoj deponiji odložilo “JKP” Cetinje.“

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *