Croatia osiguranje priprema gašenje Croatia Lloyda

Croatia osiguranje danas je objavilo kako su pokrenute pripremne radnje za postupni prestanak poslovanja društva za reosiguranje Croatia Lloyd.

U obavještenju se pojašnjava da je takva odluka donesena u skladu sa najavljenom optimizacijom poslovanja Grupe Croatia osiguranja te posebno s ciljem racionalizacije troškova i poslovnih procesa, kao i optimizacije alokacije kapitala unutar Grupe.

Uprava Croatia osiguranja, stoji u obavještenju, donijela je 29. maja odluku kojom se pokreću pripremne radnje za postupni prestanak poslovanja društva Croatia Lloyd d.d., a u skladu s očekivanim i najavljenim organizacijskim promjenama unutar Grupe.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Aktivnosti koje slijede, odnosno najavljenim organizacijskim promjenama Grupe, u cijelosti će se zadržati ekspertiza stručnih kadrova te dugogodišnje znanje, reputacija i iskustvo Croatia Lloyda, navode iz Croatia osiguranja.

Dodaju i kako je riječ o tehničkoj pravnoj promjeni pa će klijenti Croatia Lloyda i dalje dobijati isti nivo usluge.

Croatia Lloyd, osnovan prije 45 godina, jedino je domaće reosiguravajuće društvo, koje nudi reosiguravajuće pokriće za sve vrste rizika, posebno imovinske i transportne rizike.

Check Also

Lista automobila koji su trošili najmanje goriva od 1975. do danas

Prema sajtu Statista, kada kupuju automobile potrošačima nije toliko bitan ni njihov izgled, pa čak …

Leave a Reply

Your email address will not be published.