Ovo su najbizarnija pitanja putnika u avionu

Osoblje britanske aviokompanije Virgin Atlantic otkrilo je neka od najbizarnijih pitanja koja postavljaju putnici tokom leta.

Možete li isključiti motore i izmasirati moju barbiku? Kao jedno od “top pitanja” navode: “Možete li isključiti motore, previše su bučni!?” U anketi sprovedenoj među 3.000 članova posade aviona Virgin Atlantica, dosta njih je istaklo kako su već navikli na pitanja poput “Molim Vas, može li pilot zaustaviti turbulencije?” ili “Da li postoji McDonald’s u avionu?”.

Mnogi su putnici pitali stjuardese mogu li otvoriti prozor, a eto, a pitali su i gdje se mogu istuširati, ili gdje su dječije igraonice u avionu. Od stjuardesa je traženo i da masiraju barbike, zabavljaju razuzdanu djecu, ili da pomognu naći izgubljeno stakleno oko.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Ipak, iz kompanije navode kako njihove stjuardese uvijek nastoje pomoći putnicima ili barem dati valjano objašnjenje, ma kako to teško bilo.

Ni dispečeri kompanije nisu izuzeti od ovakvih pitanja, te su morali objašnjavati mogu li putnici uhvatiti voz iz Fidžija do Novog Zelanda, ili mogu li povući australijski novac iz međunarodnih bankomata. Bilo je i pitanja poput “Moram li koristiti pravo ime na avionskoj karti?” ili “Koji je glavni grad Evrope?”, “A Afrike?”.

Jedno od upečatljivijih je i “Kako je moguće da moj avion polijeće iz Sidneja u 10 sati ujutro, a stiže u Vankuver u 10 sati ujutro istog dana?”.

Check Also

Prvo odluka o koncesiji, pa o gradnji terminala na podgoričkom aerodromu

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore (ACG), Vladan Drašković, saopštio je da se o gradnji novog …

Leave a Reply

Your email address will not be published.