Apple radi na nekim jako “ludim“ uređajima?

Dodajte komentar

Apple je u nekoliko prilika obećao da sprema „nekoliko impresivnih proizvoda“ u 2015. godini. I dok mnogi spekulišu o iWatchu, većem iPhoneu i Apple TV-u, analitičar Piter Misek smatra da su kompanijini planovi znatno „luđi“ od toga.

Misek u se prošlosti nije ustezao da pravi gradniozna predviđanja u vezi sa Appleovim proizvodima, uprkos tome što se mnoga od njih nisu obistinila.

Međutim, i dalje je interesantno vidjeti šta je naučio iz razgovora sa Appleovim dobavljačima, koji tvrde da se kompanijine inovacije ubrzavaju.

Cjelokupna lista navodnih prototipova na kojima kompanija radi kreće se od mogućih pa sve do nemogućih.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Apple navodno testira 5.5-inčni 2K 660ppi smartfon, 4K iTV sa glasovnim i kontrolama pokreta, MacBook Airu sa ekranom osetljivim na dodir i A8 čipom ispod haube kao i na 4-inčnom iPhoneu koji može da se „odmota“ u iPad Mini.

Misek takođe tvrdi da kompanija testira nekoliko pametnih satova sa zakrivljenim ekranom, fitnes senzorima i podrškom za mobilno plaćanje.

Ipak, malo je vjerovatno da će ovi proizvodi ugledati svjetlo dana, a čak i sam Mišek naglašava da „Apple možda namjerno pušta ove informacije kako bi zbunio konkurenciju“.

Međutim, ukoliko kompanija zaista testira neke od ovih uređaja, i dalje je moguće da ćemo do kraja godine možda zaista videti „nešto neverovatno“

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *