GRAWE nagrađen za ‘izvrstan odnos prema klijentu’

Dodajte komentar

Po šesti put u posljednjih osam godina, na Recommender Gala večeri koja se održala u ponedjeljak u Beču, osiguravajuće društvo GRAWE osvojilo je nagradu Recommender Award koju dodjeljuje Udruženje finansijskog oglašavanja Austrije. Priznanje je GRAWE dobilo u kategoriji ‘Osiguranja na području Austrije’ za ‘Izvrstan odnos prema klijentu’.

Recommender Award je austrijska nagrada za odnos prema klijentu u djelatnostima bankarstva, osiguranja i stambenih štedionica koju organizuje Udruženje finansijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Za potrebe Recommender Award Udruženje finansijskog oglašavanja i ovaj je put kreiralo vlastiti logotip za kvalitet koji nagrađivane kompanije u narednoj godini mogu koristiti na svim svojim promotivnim materijalima kao dokaz priznate kvalitete.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Veoma smo ponosni što smo po šesti put u posljednjih osam godina osvojili nagradu Recommender Award. Posebno je zadovoljstvo što nam je ona dodijeljena između svih osiguravajućih društava u Austriji. Ova nagrada pokazuje da naši proizvodi odgovaraju zahtjevima tržišta i, naravno, da zaposleni GRAWE-u ulažu golemi trud u rad s našim korisnicima“, rekao je Erik Venningdorf, izvršni direktor GRAWE-a.

Ovom se nagradom dodjeljuju priznanja osiguravajućim društvima koja su dobila najviše preporuka unutar svoje kategorije, a ocjena se izdaje na temelju intervjua održanog s 8000 korisnika. Te je razgovore proveo Telemark Marketing institut za istraživanje tržišta. ‘Recommender’ je inače dio opsežnog istraživanja finansijskog sektora naručenog od strane nezavisnog Udruženja finansijskog oglašavanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *