GRAWE nagrađen za ‘izvrstan odnos prema klijentu’

Po šesti put u posljednjih osam godina, na Recommender Gala večeri koja se održala u ponedjeljak u Beču, osiguravajuće društvo GRAWE osvojilo je nagradu Recommender Award koju dodjeljuje Udruženje finansijskog oglašavanja Austrije. Priznanje je GRAWE dobilo u kategoriji ‘Osiguranja na području Austrije’ za ‘Izvrstan odnos prema klijentu’.

Recommender Award je austrijska nagrada za odnos prema klijentu u djelatnostima bankarstva, osiguranja i stambenih štedionica koju organizuje Udruženje finansijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Za potrebe Recommender Award Udruženje finansijskog oglašavanja i ovaj je put kreiralo vlastiti logotip za kvalitet koji nagrađivane kompanije u narednoj godini mogu koristiti na svim svojim promotivnim materijalima kao dokaz priznate kvalitete.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Veoma smo ponosni što smo po šesti put u posljednjih osam godina osvojili nagradu Recommender Award. Posebno je zadovoljstvo što nam je ona dodijeljena između svih osiguravajućih društava u Austriji. Ova nagrada pokazuje da naši proizvodi odgovaraju zahtjevima tržišta i, naravno, da zaposleni GRAWE-u ulažu golemi trud u rad s našim korisnicima“, rekao je Erik Venningdorf, izvršni direktor GRAWE-a.

Ovom se nagradom dodjeljuju priznanja osiguravajućim društvima koja su dobila najviše preporuka unutar svoje kategorije, a ocjena se izdaje na temelju intervjua održanog s 8000 korisnika. Te je razgovore proveo Telemark Marketing institut za istraživanje tržišta. ‘Recommender’ je inače dio opsežnog istraživanja finansijskog sektora naručenog od strane nezavisnog Udruženja finansijskog oglašavanja.

Check Also

EU i Južna Koreja: SAD diskriminišu strane proizvođače električnih vozila

Većina električnih vozila neće biti pogodna za odobravanje poreznih kredita zbog zakonske odredbe u SAD-u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.