Montenegroberza ispravila izvještaj o poslovanju Pobjede, KHOV i dalje nemarna

Dodajte komentar

Nakon što je protal Bankar.me jedini prenio vijest da su Komisija za hartije od vrijednosti i Montenegroberza prije nekoliko dana objavile neregularan i nepotpun finansijski izvještaj o poslovanju “Pobjede” za prvi kvartal tekuće godine, na stranicama Montenegroberze je danas izještaj promijenjen i postavljen je korigavan, ispravno popunjen izvještaj, koji možete pogledati na sljedećem linku.

Regulator tržišta – Komisija za hartije od vrijednosti (KHOV) i dalje ne reaguje, tako da je na njenim stranicama i dalje neregularan finansijski izvještaj o poslovanju Pobjede u prvom kvartalu.

Na ovom LINKU smo postavili originalan, neregularan izvještaj koji smo preuzeli sa web stranice Komisije za hartije od vrijednosti, kako bi, u slučaju i da KHOV narednih dana izvrši promijenu izvještaja, ipak ostao dokaz koliko regulatori revnosno obavljaju svoj posao.

Inače, kako smo danas prenijeli pisanje DAN-a, KHOV je u ovoj godini ostvarila gubitak od preko 500 hiljada eura i ima 31 zaposlenog. U Crnoj Gori posluje 11 brokerskih kuća, 5 kastodi banaka i 5 fondova, što u ukupnom broju zaposlenih daje zbir vjerovatno identičnom broju zaposlenih u crnogorskom berzanskom regulatoru. !?

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *