Kreirajte sopstvene Adidas patike

Adidas je odavno prepoznat kao sportski brand usko vezan uz urbani način života, ovo je iskorak koji ih odvodi u novu dimenziju čiji spoj tehnološke inovativnosti s kvalitetom obuće jamči planetarni uspjeh.

Zahvaljujući Adidasu, od avgusta  ćete biti u mogućnosti imati patike kakve nema niko drugi na svijetu, što je, morate priznati, nevjerovatno dobra spoznaja, prenosi Zimo.co.

Biti svoj, biti unikatan, biti sasvim različit, ujedno i prezentirati svoj stil nešto je čemu svi težimo, a Adidas se potrudio da nam ponudi aplikaciju koja će nam omogućiti upravo sve ovo navedeno, barem kada je u pitanju obuća. Adidas ZX Flux linija patika je već sada „cool“, ali s novom razlikom za mnoge ljubitelje ove robne marke će postati jednostavno – neodoljiva.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Naime, za avgust je planirano lansiranje nove usluge, odnosno aplikacije pod nazivom Adidas Photo Print koja će svima omogućiti da dizajnerski odrede kakve patike iz serije Adidas ZX Flux žele imati.

Adidas će za nešto više od dva mjeseca objaviti aplikaciju za iOS i Android, a njena će jedina namjena biti izabrati neku od vaših fotografija s Instagrama koja će se „preslikati“ na vaše nove patike.

Baš kao što je Adidas poručio „Mogućnosti su neograničene!“, s ovom aplikacijom i uslugom ćete zaista biti sasvim svoji i potpuno drugačiji od svih ostalih.

Check Also

Broj putnika na evropskim aerodromima udvostručen u 2022.

Putnički saobraćaj na evropskim aerodromima je konačno počeo da se oporavlja od krize izazvane kovidom-19, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.