Nokia i Soni ostali u sjenci Etihada

Dodajte komentar

Kompanija Etihad Ervejz, nacionalni avioprevoznik Ujedinjenih Arapskih Emirata, dobila je nagradu “Global Excellence” za efektivni marketing.

Nagrada je dodijeljena u Londonu u prisustvu više od 900 međunarodnih stručnjaka za marketing.

Ova prestižna nagrada se dodjeljuje za dostignuća u internet oglašavanju i za nju je ove godine konkurisalo više stotina kandidata u 25 kategorija.

Etihad Ervejz je dobio nagradu u kategoriji “Global Excellence in Performance Marketing”, a to priznanje obuhvata kompanije koje posluju ili su proširile svoje onlajn marketinške aktivnosti na više od jednog regiona širom svijeta.

Neki od finalista bili su Nokia, Sony Europe i Microsoft Shop.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Kompanija Etihad Airways je odabrana za pobjednika zbog uspješnog globalnog širenja svoje internet kampanje započete u Velikoj Britaniji tokom 2013. godine.

Kampanja je bila fokusirana na rast programa kompanije Etihad Ervejz za program udružene internet prodaje, uključujući i širenje na glavna evropska tržišta kao što su Italija, Francuska i Njemačka.

Osim toga, novi direktni prodajni partneri angažovani su na rastućim tržištima kao što su Brazil, Kina i Indija, dok su partnerstva sa turističkim internet stranicama na kojima se vrše poređenja optimizovana.

Ovaj avioprevoznik je takođe uveo svoju prvu kampanju ponovnog oglašavanja putem elektronske pošte, prvobitno na engleskom jeziku, a potom i na arapskom i na drugim jezicima.

Ukupan prihod od kampanje povećao se za 100 odsto u 2013. godini, u poređenju sa prethodnom godinom, što je rezultat globalnog širenja. Ovim je obuhvaćeno i impresivnih 107 procenata rasta u prihodima direktnih partnera i 66 procenata rasta udruženih prihoda, navedeno je u saopštenju Etihad Ervejza.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *