McDonald's možda ipak dođe u Crnu Goru

Dodajte komentar

Postoji mogućnost da lanac restorana brze hrane McDonald's ipak dođe u Crnu Goru, ali to zavisi isključivo od procjene stručnjaka zaposlenih u toj firmi, saopšteno je Dnevnim novinama iz te kompanije.

Američki časopis The Daily Meal objavio je nedavno tekst i listu zemalja u kojima najpoznatiji lanac brze hrane McDonal's ne posluje, a među kojima je i Crna Gora.

Razlog da naša država kaže ne “fast food” gigantu, prema tvrdnjama u tekstu The Daily Meal-a, jeste to što ne dozvoljava da veliki globalni brendovi dominiraju tržištem.

Međutim nakon što je reagovala Vlada ističući ni jednoj kompaniji, pa ni McDonald'su, nije “zabranjeno” da radi u Crnoj Gori, isto je za Dnevne novine potvrđeno iz te američke kompanije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Mi smo oduševljeni što želite da saznate da li će biti našeg restorana u Crnoj Gori. Postoje 31.000 Mcdonald's restorana u 117 zemalja, a zanimljivo je i to što smo otvorali novi restoran svaki dan. Ipak izbor lokacije za novi restoran je komplikovan proces. Zapošljavamo stručnjake nekretnina širom sveta, koji ocenjuju i biraju lokaciju za restoran. Kao jedna od najvećih svjetskih restoran organizacija, naša selekcija lokacije na kojoj će biti otvoren restoran je strogo poverljiva. Možda će nam jednog i vaša lokacija biti primamljiva za otvaranje restorana”, objasnili su iz kompanije McDonald's.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *