Radnike Solane plaše demoliranjem firme

Dodajte komentar

Jedan dio fabrike ulcinjske Solane je demoliran. Skupocjeni trafoi namjerno su oštećeni, elektroinstalacije su iskidane, što je radnike koji planiraju da preuzmu kompaniju navelo da pomisle da ih neko plaši i stavlja im do znanja da treba da odustanu od svega, pišu Dnevne novine.

Radnici ulcinjske Solane neće odustati od namjere da preuzmu upravljanje fabrikom. Sve vrste prepreka na tom putu će lako savladati. Kako je istakao predsjednik sindikata Solane Marko Miranović, radnici će ostati istrajni u namjeri da preuzmu upravljanje fabrikom.

“Šta god uradili, šta god napravili, radnici ne odustaju od Solane”, kazao je Miranović.

Osvrnuvši se na kvarove na elektroinstalacijama i skupocjenom trafou u jednom dijelu fabrike koji su se dogodili 30. aprila, Miranović je istakao da je to još jedna u nizu “podmetačina” kako bi se radnici uplašili i odustali od svog cilja.

Grupa radnika je, priča Miranović, primijetila razbijena vrata i iskidane elektroinstalacije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Nije nam svejedno bilo kad smo to vidjeli. Sva sreća pa smo obišli fabriku, inače bi nas optužili da smo to mi uradili”, rekao je Miranović.

Prema njegovim riječima potencijalnih krivaca za kvar na elektroinstalacijama ima mnogo, ali nije želio ništa da komentariše dok se ne završi istraga.

“Stečajni upravnik Ognjen Jovović je trebalo bolje da se brine o imovini fabrike. Trebalo je da bolje da obezbijedi fabriku. Ne može jedan čovjek da čuva 15 miliona kvadrata površine”, rekao je Miranović.

Radnici su odmah pozvali Upravu policiji, od koje još uvijek čekaju izvještaj o istrazi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *