Arapi grade šestospratni hotel u Atlas centru

Dodajte komentar

Abu Dhabi Capital Management ADCM, firma za investicije, potpisala je juče sporazum o izgradnji hotela u Atlas Capital centru, jednog od najvećih i najluksuznijih centara višestruke namjene u regionu. 

Iz Atlas centra je saopšteno da se očekuje da će šestospratni hotel biti završen do kraja naredne godine. Pored hotela, Atlas Capital centar već sadrži luksuzne apartmane, kancelarije, ambasade i maloprodajne objekte.

Izvršni direktor firme ADCM, Jassim Alseddiqi, kazao je da Abu Dhabi Capital Management ima tradiciju investiranja u dobre projekte koji se višestruko isplate, za šta je primjer i ta investicija.

“Nakon završetka izgradnje u narednoj godini, hotel u Atlas Capital centru će biti najveći u Podgorici i njime će rukovoditi međunarodni operator”, rekao je Alseddiqi.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Abu Dhabi Capital Management je kompanija koja se bavi investiranjem u zemljama Golfskog zaliva GCC, Velikoj Britaniji i istočnoj Evropi.

“Ta firma je poznata po inovativnom pristupu investicijama, talentovanim menadžerima za investicije, sposobnostima da pronađe specifične poslovne prilike, kao i po dokazanim sposobnostima za ostvarivanje profita”, navodi se u saopštenju.

ADCM je, prošle godine, kroz svoju firmu Spadille, osnovanu sa posebnom namjenom, preuzela londonsku firmu za razvoj luksuznih stambenih objekata Northacre, koja je razvojni menadžer 1 Palace Street, trenutno jednog od najvećih razvojnih projekata u užem centru Londona.

“Atlas Capital centar je zajednički projekat Capital Investmenta i Atlas grupe. Atlas Capital centar je najveći poslovno-stambeni centar višestruke namjene na Balkanu i predstavlja spoj vrhunskih luksuznih apartmana, poslovnih prostora, hotela, maloprodajnih objekata i podzemnog parkinga”, navodi se u saopštenju.

ADCM je osnovana u Abu Dabiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao firma za investicije koja traži pogodne prilike u različitim sektorima i područjima. Talentovani tim firme ADCM ima preko 40 godina iskustva na ključnim investicionim tržištima, uključujući Bliski istok i sjevernu Afriku, Sjevernu Ameriku, Evropu, istočnu Evropu i jugoistočnu Aziju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *