Splendid dograđuje dva sprata

Dodajte komentar

Hotelska grupa Montenegro stars, vlasnik hotela Splendid, dostavila je Sekretarijatu za prostorno planiranje i održivi razvoj opštine Budva zahtjev za izdavanje urbanističko-tehničkih uslova za rekonstrukciju bečićkog hotela.

–Želimo da nadogradimo dva sprata u dijelu hotela gdje je velnes. U pitanju je oko hiljadu kvadrata, gdje bismo dogradili deset do 12 apartmana – rekao je za „Dan” suvlasnik Splendida Žarko Radulović.

Opštinski sekretarijat je zahtjev Montenegro stars grupe proslijedio Ministarstvu održivog razvoja, koje bi u narednom periodu trebalo da odluči o zahtjevu kompanije koja je registrovana u Budvi.

Hotel Splendid je izgrađen 2007. godine, a u njegovu izgradnju je uloženo preko 150 miliona eura. Glavni izvođač radova na hotelu bio je budvanski Trejdjunik.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Radulović je vlasnik 15 odsto dionica firme Montenegro stars, dok je 85 odsto dionica u vlasništvu firme Levit fajnens Montenegro iz Budve, čiji je osnivač Viktor Ivanenko. Predsjednik Borda direktora Montenegro stars grupe je Vladimir Zajčenko, dok su članovi Radovan Radoman, Ljudmila Ivanenko, Ekaterina Gromadina i Nadežda Ivanenko. Izvršni direktor je Milan Vuković.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *