Privode se kraju pripreme za otvaranje Ziraat banke u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Pripreme za otvaranje poslovnice Ziraat banke u Podgorici su pri kraju, a otpočeli su i razgovori o pronalaženju najpogodnije lokacije za smještaj turskog kulturnog centra u glavnom gradu Crne Gore, saopštenoje na sastanku državnog sekretara za politička pitanja ambasadora Vladimira Radulovića i zamjenika podsekretara za evropske poslove u Ministarstvu vanjskih poslova Turske Murata Salima Esenlija.

“Tokom sastanka, sagovornici su razmijenili mišljenja i razmotrili modalitete daljeg inteniziviranja izuzetno sadržajne i dinamične bilateralne saradnje u svim oblastima, sa naglaskom na ekonomiju, investicije, finansije i kulturu”, saopšteno je iz Ministarstva vanjskih poslova.

Takođe, navodi se da su obje strane zadovoljne što su pri kraju pripreme za otvaranje poslovnice Ziraat banke u Podgorici, a i da su otpočeli razgovori o pronalaženju najpogodnije lokacije za smještaj turskog kulturnog centra u glavnom gradu Crne Gore. 

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Esenli je ponodvio da će Turska nastaviti da pruža podršku u ostvarivanju oba spoljno-politička prioriteta Crne Gore – priključenje u Evropsku uniju i NATO.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *