Šeik traži 60 mladih pomoćnica

Dodajte komentar

Bogati šeik iz Dubaija dao se u potragu za čitavom armijom mladih žena koje bi ga pratile i pomagale mu na putovanjima po Evropi, prije svega u odabiru garderobe.

Kandidatkinje moraju da imaju između 18 i 28 godina, da budu elegantne i tečno govore engleski, s tim da je glavni adut – da se razumiju u modu.

Pri tom, poznavanje francuskog i arpaskog jezika bio bi “plus” za one koje bi se prijavile na ovaj interesantan konkurs.

Da bi pronašao odgovarajuće asistentkinje, šeik se obratio Mauru Belkaru, vlasniku jedne italijanske modne kuće i agencije za kasting, prenosi francuski list “Figaro”.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Belkaro tvrdi da ljepota nije prevashodni kriterijum u selekciji “pratilja novog žanra”, daleko od toga.

“Prije svega se traže iskustvo, inteligencija i umješnost u savjetovanju”, povjerio je ovaj Italijan britanskom listu “Gardijan”.

Za putovanja privatnim avionom, pružanje pomoći njegovim ćerkama i mnogobrojnim suprugama prilikom kupovine, šeik ženama koje bi ga, kao “modno osoblje” pratile po Parizu, Londonu, Milanu ili Ibici, darežljivo nudi 100 dolara na dan.

Stotinak žena se, navodno, već prijavilo prošle nedelje za ovaj zanimljiv posao, od kojih je 60 prošlo kasting, ali su, usled strogih kriterijuma, izabrane samo – dvije.

Sa tolikim brojem žena i djece, ekscentrični šeik mogao bi da se nađe na čelu najvećeg svjetskog harema, zaključuje pariski dnevnik, uz preporuku ženama koje su lijepe, ali im moda nije jača strana, da se na konkurs za preostalih 58 mjesta ne prijavljuju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *