Nutella slavi 50. rođendan

Dodajte komentar

U 2014. godini Nutella slavi svoj 50. rođendan te želi zahvaliti svojim obožavateljima širom svijeta, stoji u saopštenju iz Ferrera. Vođen sloganom “Nutella – 50 godina ispunjenih pričama”, brend počinje slavljeničku godinu obilježavajući je s ljudima u više od 160 zemalja.

“Ispričajte nam svoju posebnu Nutella priču!” – glasi poziv Nutella obožavateljima širom svijeta da podijele svoje doživljaje s Nutellom upućen u februaru 2014.

Kampanja će početi internacionalnom TV reklamom čiji sadržaj čine autentične priče obožavatelja Nutelle. Fanovi mogu postaviti svoje Nutella priče na web stranicu www.nutellastories.com u obliku tekstova, postova, fotografija ili video spotova. Najinspirativnije Nutella priče bit će prikazane kao video spotovi na Nutella web stranici, a, u nekim zemljama, i u internacionalnoj TV reklami koja je krenula u aprilu 2014.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Vrhunac internacionalne kampanje biće veliko rođendansko slavlje koje će se održati 18. maja 2014. u odabranim zemljama širom svijeta, stoji u saopštenju .

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *