Dodijeljena Godišnja nagrada CBCG za 2014. godinu

Dodajte komentar

Povodom Dana Centralne banke Crne Gore, 11. aprila, upriličena je svečana dodjela Godišnje nagrade Centralne banke Crne Gore za 2014. godinu, kojoj su prisustvovali nagrađeni, njihovi mentori i dekani fakulteta na kojima su stekli zvanja.

Godišnja nagrada Centralne banke Crne Gore, za 2014. godinu, odlukom stručne komisije koju su činili su istaknuti profesori univerziteta i eksperti Centralne banke, dodijeljena je za najbolji diplomski i magistarski rad.

Nagradu za najbolji diplomski rad dobila je Milena Marinović za rad „Međuzavisnost kamatne stope, inflacije i monetarna stabilnost”, odbranjen na Fakultetu za poslovne studije MBS, Univerziteta Mediteran.

Nagradu za najbolji magistarski rad dobila je Sanja Jaredić za rad „Uticaj kontrolinga na uspješnost poslovanja banke sa osvrtom na bankarski sektor Crne Gore”, odbranjen na Ekonomskom fakultetu, Univerziteta Crne Gore.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Godišnja nagrada CBCG sastoji se od plakete i novčanog iznosa od 2.000 EUR za najbolji diplomski, odnosno 3.000 EUR za najbolji magistarski rad.

Nagrade je uručio izvršni direktor CBCG Radoica Luburić.

Godišnja nagrada CBCG je ustanovljena 2007. godine sa ciljem stimulisanja razvoja naučne misli i afirmacije mladog stručnog kadra u Crnoj Gori.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *