StartUp takmičenje na Spark.me konferenciji

Dodajte komentar

Na regionalnoj Internet konferenciji Spark.me, koja će se održati 19. i 20. juna u hotelu Mediteran u Bečićima u Crnoj Gori, biće realizovano i StartUp takmičenje, koje će pobjednika odvesti u San Francisko.

Spark.Me StartUp takmičenje je fokusirano na inovaciju, snagu ideje, potencijal StartUpa, timsku raznovrsnost, mogućnost razvoja i strategiju implementacije. Učešće omogućava pristup savjetnicima, mentorima, radionicama, serijskim preduzetnicima i mreži investitora i eksperata iz industrije.

“Pored edukativnog dijela, odnosno predavanja vrhunskih regionalnih i svjetskih stručnjaka, na Spark.me konferenciji predstaviće se StartUp-ovi iz cijele regije, a najbolji kojeg izabere žiri dobija priliku da svoj projekat predstavi u San Francisku u septembru 2014. godine u okviru “TechCrunch Disrupt SF Startup Alley”. Ovo je odlična prilika za sve iz cijelog regiona koji imaju ideju u koju vjeruju i koji žele da svoj projekat pretvore u stvaran biznis”, istakla je Nataša Đukanović, direktorica marketinga doMen d.o.o., kompanije koja je organizator konferencije.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Svi oni koji žele iskoristiti ovu priliku, svoje prijave za StartUp takmičenje mogu poslati do 31. maja 2014. Samo će se postojeći funkcionalni projekti uzeti u razmatranje (u alfa ili beta fazi). Više informacija o uslovima takmičenja i procesu selekcije možete pronaći na http://spark.me/for-startups/.

Deset StartUp projekata koji prođu prvu selekcijsku fazu 5. juna, biće prezentovani na Spark.me konferenciji u petominutnim prezentacijama, nakon kojih žiri postavlja pitanja i bira tri najbolja projekta koja idu u finalnu rundu. Žiri na kraju bira najbolju ideju koja će dobiti priliku da svoj san ostvari sa investitorima iz San Franciska.

Aleja preduzetnika u San Francisku je izložbeni prostor za potencijalno uspješne projekte i kompanije, koju posjećuju vodeći američki i svjetski investitori, kao i opšta javnost i jedna je od najvećih prilika da se na najbolji način predstavi projekat, odnosno biznis ideja, potencijalnim investitorima i stupi u kontakt sa ljudima koji mogu pretvoriti projekat u ostvarenje sna, odnosno uspješan posao.

Više o konferenciji Spark.me možete saznati na zvaničnom sajtu: www.spark.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *