Završena konferencija “Dani bankarstva”

Dodajte komentar

Konferencija „Dani bankarstva“ završena je danas u Kolašinu. Studenti ekonomije su tokom drugog dana konferencije mogli da čuju kakvo je stanje u crnogorskom finansijskom sistemu, i to direktno od nosilaca ekonomske politike u našoj zemlji, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Drugi dan predavanja otvorio je Predrag Markovic, direktor u Fondu za zaštitu depozita, sa temom „Zaštita depozita – doprinos finansijskoj stabilnosti“. Drugo izlaganje imao je Nebojša Đoković na temu „Udruženje kao glas banaka u Crnoj Gori. Treći predavač bio je Miloš Jovanović sa temom „Uticaj stranih direktnih investicija na makroekonomske varijable“.Konferenciju „Dani bankarstva“ zatvorio je Doc. Dr. Saša Vujošević sa temom „Sigurnost internet bankarstva“.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Tokom dvodnevnog trajanja Konferencije i dvije tribine studenti su se upoznali sa modelima poslovanja crnogorskih banaka, različitih sektora unutar pojedinačnih bankarskih sistema, a bili su prilici i da čuju iskustva menadžera najuspješnijih među njima.

Organizator prve konferencije „Dani bankarstva“ je Savez studenata Ekonomskog fakulteta (SSEF), uz podršku Ekonomskog fakulteta i organizacija, institucija, privrednih subjekata povezanih sa finansijskim sektorom crnogorske privrede.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *