Podravka najpopularniji prehrambeni brend u regionu

Dodajte komentar

Hrvatska Podravka je najpopularniji prehrambeni brend u regionu, pokazuju rezultati istraživanja ’Best Buy Award’ sprovedenim u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

Ni jedan drugi prehrambeni brend, bilo regionalni ili međunarodni, nije uspio da ostvari prva mjesta u tzv. Adriatik regionu u tolikom broju različitih ’Best Buy Award’ kategorija tokom najnovijih istraživanja kao brend Podravka, saopštili su organizatori nagrade.

Istraživanja su sprovedena za period 2013/2014, i pokazuju kako potrošači u regionu, ako je suditi prema broju osvojenih prvih mjesta u različitim kategorijama, najviše cijene prehrambene proizvode brenda Podravka, čiji proizvodi imaju najbolji odnos cijene i kvaliteta.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Istraživanja sprovedena u zemljama regiona pokazuju da su izbor potrošača broj jedan u Srbiji kisjeli krastavci i ajvar ovog proizvođača.

Potrošačima BiH Podravka konzervirano povrće, kompoti i gotova jela u konzervi, Vegeta dodatak jelima, Dolčela puding u prahu i Eva riblje konzerve su izbor broj jedan u pogledu najpovoljnije kupovine.

Potrošačima Slovenije s druge strane, Podravka džem pruža najbolju vrijednost za uloženi novac.

Hrvatskim potrošačima najbolji odnos cijene i kvaliteta na hrvatskom tržištu kada su u pitanju: džem, gotovi sosovi, brašno, supa iz kesice, senf te konzervirano povrće i kompoti, nude upravo proizvodi marke Podravka.

Lino Lada slatki namaz, Dolčela prašak za pecivo i vanilin šećer, Kviki slani snack štapici i Vegeta dodaci jelima su proizvodi koji potrošači na osnovu sopstvenog iskustva ocjenjuju kao najpovoljniju kupovinu.

bizlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *