Donacija zaposlenih CKB-a Centru za neonatologiju

Dodajte komentar

Zaposleni Crnogorske komercijalne banke AD Podgorica su donirali Centru za neonatologiju Instituta za bolesti djece Kliničkog centra Crne Gore medicinsku opremu čija je vrijednost 3,500 hiljade eura

“Zaposleni tradicionalno jednom godišnje prikupljaju sredstva koja se usmjeravaju za donacije, najčešće za kupovinu aparata i opreme za potrebe liječenja djece. Ovog puta prikupljena sredstva su iskorišćena za kupovinu špric pumpe za upotrebu u intezivnoj njezi, centralnog sistema za inhalaciju i neonatalnog kreveca sa kolicima, dušekom i zaštitnim poklopcem. Nastavićemo i ubuduće da pokazujemo da iza društveno odgovorne kompanije stoje i odgovorni pojedinci velikog srca. Iskreno se nadamo da će ova donacija pomoći osoblju bolnice u svakodnevnom radu i da će kvalitet usluge koji pružaju svojim pacijentima biti još bolji.“, istakla je Branislava Maja Vukčević, direktorka Korporativnog sekretarijata.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Svoju svijest po pitanju društvene odgovornosti CKB i njeni zaposleni iskazuju kroz brojne filantropske aktivnosti, prije svega kroz brojna donatorstva i sredstva izdvojena u cilju pružanja pomoći različitim grupama, gdje se posebno izdvajaju ustanove i organizacije koje brinu o djeci i mladima.

„Cilj nam je da ličnim primjerom pokažemo odgovornost i brigu o zajednici kojoj pripadamo. Uz stručnost ljekara i medicinskog osoblja, kao i novu opremu, malim pacijentima Centra za neonatologiju će prvi dani života, boravak u bolnici i liječenje biti bolji “, navela je Maja Vukčević.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *