AmCham i ove godine sprovodi Program stažiranja za studente crnogorskih univerziteta

Dodajte komentar

Američka privredna komora u Crnoj Gori obezbijedila je 21 poziciju za stažiranje za studente završnih godina studija u Crnoj Gori u okviru Programa za stažiranje po nazivom AmCham Montenegro 2014.

Stažiranje traje od 11. aprila do 11. jula i obavljaće se u sljedećim kompanijama-članicama pomenutog programa: Ernst&Young, Telenor, McCANN Podgorica, Crnogorski Telekom, Telemont, RepresentCommunications, Hypo Alpe Adria Banka, Čikom, Gintasmont-Ramada, Uniqa osiguranje, Societe Generale Montenegro i Pivara Trebjesa.

Aplikacije za prijavu mogu se slati do četvrtka 27.marta do 12 časova na e-mail adresu: [email protected], a mogu se prijaviti visokoškolci sa Ekonomskog, Pravnog, Elektro-tehničkog, Prirodno-matematičkog fakulteta, smjer -informacionetehnologije, Fakulteta političkih nauka, Poslovni engleski jezik i Fakulteta vizuelnih umjetnosti smjer- grafički dizajn

[widgets_on_pages id=”Baner”]

„Minimum kriterijuma koje moraju da zadovoljavati studenti – kandidati za Program stažiranja su slljedeći: za Program stažiranja mogu aplicirati samo studenti završne godine studija na univerzitetskoj jedinici Univerziteta; odlično znanje engleskog jezika (pisanog I govornog); odlično poznavanje rada na računaru (MS Office); ostale vještine i sposobnosti, kao i motivisanost, kreativnost I preduzetnički duh će takođe biti uzete u obzir prilikom donošenja odluke”, piše u konbkursu Američke privredne komore.

Od dokumenata studenti moraju dostaviti: ažuriran CV, koji uključuje kontakt informacije (ime, prezime, e-mail adresu i broj mobilnog telefona), zatim potvrdu od strane matičnog fakulteta da je student redovno upisan na završnoj godini studija i da je u stanju da završi studije do juna 2014. godine. Zatim potvrdu od strane matičnog fakulteta o završenoj godini studija sa pregledom svih položenih ispita i sa prosječnom ocjenom postignutom na prethodnoj godini studija. I na kraju, motivaciono pismo  sa maksimalnih 2000 karaktera , na engleskom jeziku, u kojem će objasniti glavne razloge i motive svog prijavljivanja, svoja očekivanja i eventualne želje u pogledu određene oblasti od posebnog interesovanja.

U konkursu se ističe da aplikacije koje nijesu kompletne ili su poslate nakon isteka roka za prijavu učešća, neće biti razmatrane.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *