Dani bankarstva 26. i 27. marta u Kolašinu

Dodajte komentar

Studenti podgoričkog Ekonomskog fakulteta organizuju „Dane bankarstva“, konferenciju koja će biti održana 26. i 27.marta u kolašinskom hotelu „Bianca“. Kako su najavili organizatori, konferenciju će 26. marta u podne svečano otvoriti guverner Centralne banke Crne Gore Milojica Dakić.

– Tokom dvodnevnog trajanja konferencije i dvije tribine studenti će biti upoznati sa modelima poslovanja crnogorskih banaka, različitih sektora unutar pojedinačnih bankarskih sistema, a biće u prilici i da čuju iskustva menadžera najuspješnijih među njima. Osim toga, biće riječi i o stanju u crnogorskom finansijskom sistemu, o izazovima i šansama i to direktno od nosilaca ekonomske politike u našoj zemlji- navedeno  je u saopštenju organizatora.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Organizator prve konferencije „Dani bankarstva“ je Savez studenata Ekonomskog fakulteta (SSEF), uz podršku Ekonomskog fakulteta i organizacija, institucija, privrednih subjekata povezanih sa finansijskim sektorom crnogorske privrede.

– Smatramo da je redovno praćenje aktuelnosti iz sfere ekonomije od velikog značaja za unapređenje znanja i stvaranje kvalitetnih budućih ekonomista – naglašava se u saopštenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *