Hypo Alpe-Adria banka u Pljevljima najbolja poslovnica

Dodajte komentar

Ekspozitura Hypo Alpe Adria banka u Pljevljima, po ocjeni Eki Transfera,  agenta Western Union-a, izabrana je za najbolju poslovnicu te banke u 2013. godini.

Kako se navodi u saopštenju, svake godine Western Union nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke, a izbor se vrši na osnovu broja isplaćenih transakcija, izgleda lokacije i obilježenost reklamnim materijalom, ljubaznosti i profesionalizama u obavljanju posla. 

“Nagrađena poslovnica ispunjava savremene bankarske standarde, a u prilog tome najbolje govori činjenica da je za kratak period od kada banka posluje na tržištu Crne Gore, stekla povjerenje velikog broja poslovnih partnera“, navodi se u saopštenju.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Iz te banke poručuju da klijentima nudi široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima, kao i posebne uslove za klijente koji posluju u regiji Jugiostične Evrope.

Western Union je vodeći svjetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 zemalja i teritorija, na preko 500 000 lokacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *