NLB i VISA vode u Brazil

Dodajte komentar

Od 15. marta, NLB Montenegrobanka otvara nagradnu igru za korisnike Visa platnih kartica. Svi korisnici koji u period od 15.marta do 15. aprila  ostvare transakciju vrijednosti od deset eura i više mogu osvojiti put u Brazil i dvije karte za meč osmine finala Svjetskog prvenstva u fudbalu.   

Iz NLB Montenegrobanke podsjećaju da nagradu mogu osvojiti potrošači koji račune budu plaćali Visa Electron, Visa Jeans, Visa Classic, Visa Libero, Visa Gold, Visa Dar, Visa Sun i Visa Moja Najljepša karticom.

“Korisnici Visa platnih kartica treba da se registruju slanjem SMS poruke sadržine “FIFA” kao odgovor na poruku koju će dobiti putem korisničkog servisa NLB Montenegrobanke”, saopšteno je iz te banke.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Glavna nagrada obuhvata aranžman za dvije osobe koji prodrazumijeva avionsku kartu do Brazila,  tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, doček na aerodromu kao i prevoz do stadiona na dan utakmice, dvije karte za meč osmine finala I Visa prepaid karticu sa iznosom od 150 dolara po osobi. Pored glavne , NLB Montenegrobanka je pripremila i 96 utešnih nagrada odnosno po 32 peškira, ranca i fudbalske lopte.

Imena svih dobitnika biće objavljena najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka nagradne igre u dnevnom listu Vijesti i na internet portalu Banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *