Na Azmont akademiji će se prvo obučavati tesari,armirači i betonirci

Dodajte komentar

Prvih mjeseci na Azmont akademiji će se obučavati polaznici za zanimanja tesar, armirač i betonirac i to sve dok bude imalo zainteresovanih polaznika iz svih opština Crne Gore, saopšteno je iz Zavoda za zapošljavanje u Bijelom Polju. Iz tog zavoda je saopšteno da će obuku  prvo proći  polaznici iz Bijelog Polja,a da će se kasnije uključivati polaznici iz ostalih opština prema planu koji će biti uskoro definisan.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Obuke za zanimanja armirač i betonirac trajaće jednu sedmicu za, a dvije sedmice za zanimanje tesar. Nakon obuke za ta tri zanimanja , počeće osposobljavanje za zidare i malterdžije koja će trajati tri sedmice.

Iz bjelopoljskog Zavoda za zapošljavanjem saopšteno je da će polaznicima Azmont akademije pored svih uslova za teorijska predavanja i vježbe biti obezbijeđena uniforma za rad i jedan obrok.

Prema ranijim najavama obuke za pojedina zanimnja biće organizovane u skladu sa potrebama gradnje hotelskog kompleksa za čije potrebe se obučavaju budući radnici.

Zainterovani nezaposleni koji žele da se obučavaju na Azmont akademiji treba da se prijave svojim savjetnicima u područnim jedinicima i odaberu jedno od ponuđenih zanimanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *