Ovako će izgledati luksuzno ljetovalište “Portonovi” nadomak Herceg Novog

Dodajte komentar

Luksuzno ljetovalište “Portonovi”, koje će moći da stane rame uz rame sa ljetovalištima Monte Karla, nići će za tri godine u Herceg Novom.

Iza ovog, trenutno najvećeg turističkog projekta u Evropi, stoji kompanija “Azmont Investments” koja u izgradnju kompleksa planira da uloži oko pola milijarde eura.

“Portonovi” će biti prvo “One and only” ljetovališta u Evropi, prostiraće se na 24 hektara, a izgledom neće odskakati od ostatka crnogorske primorske arhitekture, pa će trenutnom trendu modernih staklenih zgrada prkositi tradicionalnim crvenim krovovima i bijelim kamenom.

U kompleksu će biti 550 soba, vila i apartmana, prosječne površine 60 metara kvadratnih. U okviru ovog odmarališta nalaziće se i velnes cenatar, dvije marine za sidrenje jahti, velika pješčana plaža sa 900 ležaljki i kongresni centar koji može da primi 800 posjetilaca.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Osim velikih smještajnih kapaciteta, u ljetovalištu će biti mjesta za oko 250 prodavnica i 20 kafea, barova i restorana. Kada ljetovalište počne sa radom očekujemo da ćemo imati oko 25.000 posjetilaca za vrijeme vikenda, ali tačnu cijenu smještaja znaćemo kada završimo sa analizom tržišta”, rekao je nedavno Džejms Vilson, generalni direktor projekta.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *