Societe Generale Montenegro donirala Kliničkom centru opremu u vrijednosti 10 000 eura

Dodajte komentar

Societe Generale Montenegro donirala je Kliničkom centru Crne Gore opremu u vrijednosti 10 000 eura. Imajući u vidu da obezbjeđenje optimalne zdravstvene zaštite u Kliničkom centru zahtijeva stalno unapređenje i razvoj kapaciteta, banka je odlučila da donira četiri specijalna bolnička kreveta za potrebe Klinike za ginekologiju i akušerstvo i Interne klinike. Dva su opredijeljenja za „pripremnu sobu“ Porodilišta, a dva za Kabinet za endoskopiju.

Prilikom uručenja ove vrijedne donacije g. Radule Raonić direktor Komercijalne divizije Societe Generale Montenegro izjavio je : « Societe Generale banka Montenegro kao društveno odgovorna kompanija u kontinuitetu učestvuje u sprovođenju različitih akcija od opšteg interesa što predstavlja jednu od naših osnovnih strateških opredjeljenja. Prepoznavši stalno nastojanje Kliničkog centra Crne Gore da dodatno poboljša i unaprijedi kvalitet zdravstvenih usluga ovu donaciju opredjeljujemo njima, odnosno cijenjenim korisnicima njihovih usluga, čime i u godini kada slavimo 150 godina od postojanja Societe Generale-a stavljamo u prioritet našeg djelovanja pored klijenata i zaposlenih i opšti društveni interes. »

 [widgets_on_pages id=”Baner”]

Direktor Kliničkog centra Crne Gore dr Milan Mijović je, u ime najveće medicinske institucije u Crnoj Gori, Societe Generale banci Montenegro uručio zahvalnicu, izrazivši zadovoljstvo što je ovaj zdravstveni centar obogatio svoja odjeljenja Porodilišta i Poliklinike vrijednom opremom:

« Klinički centar Crne Gore nastavlja sa velikom akcijom donacija koja će, nadamo se i u 2014. godini, omogućiti da naši osiguranici dobiju najkvalitetniju  opremu i da naši kvalitetni ljekari mogu pružiti vrhunsku zdravstvenu uslugu. U tom cilju i velika akcija naših partnera Societe Generale banke Montenegro kao jednog od strateških partnera Kliničkog centra je ovom ozbiljnom donacijom doprinijela da naši osiguranici, naši zaposleni imaju kvalitetnije uslove za rad i kvalitetnije aparate. Želim da se zahvalim u ime svih zaposlenih, u ime osiguranika i u svoje lično ime i nadam se da će ove akcije i u budućnosti postati tradicija. »

Societe Generale Montenegro je ovom donacijom željela da doprinese kontinuiranom nastojanju Kliničkog centra da građanima pruži visoko kvalitetnu zdravstvenu zaštitu prateći savremene trendove u razvoju tehnologija dijagnostike i liječenja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *