Bull and bear član Privredne komore SAD-a u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Crnogorska brokerska kuća Bull and bear postala je član Privredne komore Sjedinjenih Amreičkih Država SAD u Crnoj Gori American Chamber of Commerce in Montenegro – AmCham Montenegro.

Američka privredna komora u Crnoj Gori je nezavisna poslovna asocijacija, formalno akreditovana od Americke privredne komore 23. aprila 2010. godine.

“Pored promocije investicionih mogućnosti kroz saradnju sa Vladom Crne Gore, nevladinim organizacijama i drugim poslovnim udruženjima, međunarodnim organizacijama i diplomatskim misijama u Crnoj Gori pomaže u poboljšanju poslovnog okruženja za investitore i preduzeca“, saopšteno je iz Bull ana bear-a.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Brokerska kuća Bull and bear je, takođe, eksklusivni partner Auerbach Grayson, koji je najveci američki broker u inostranstvu, a kroz njih i partner Morgan Stanley,  jedne od najvećih investicionih banaka u svijetu.

Osim brokerskih usluga, Bull and Bear obavlja poslove kao investicioni savjetnik, a i jedini od crnogorskih brokera imaju dozvolu za kupovanje na margini i investicioni menadzment.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *