Swiss Re ima novi slogan: Zajedno smo pametniji

Dodajte komentar

Povodom 150. godišnjice kompanije, Swiss Re je predstavio novu strategiju brenda i modernizovani logo. Ova vodeća reosiguravajuća kompanija od sada nastupa s novim logom koji obećava “Zajedno smo pametniji”, a kojem je cilj podrška nastojanja Swiss Rea u segmentu poslovnog rasta i diferencijacije na tržištu.

Direktor Grupe Michel M. Liès tom je prilikom izjavio:

“U posljednjih 150 godina posao Swiss Re-a bio je omogućavanje da ljudi svoje  pionirske ideje pretvore u stvarnost ili da se vrate u ispravan kolosjek kad stvari pođu po zlu. Godišnjicu smo iskoristili za analizu pozicioniranja našeg brenda i promociju novog obećanja. Obećanje da smo pametniji zajedno javna je deklaracija kojom naglašavamo partnerski duh naše kompanije, koja cijeni znanje i koja se obavezala pomoći klijentima na njihovom putu prema uspjehu. Nadamo se da ćemo efikasno uticati na fenomen podosiguranja na mnogim područjima i zatvoriti jaz u osiguranjima s kojim su još uvijek suočeni pojedinci i korporacije”. 

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Dio promjena koji se odnose na modernizaciju loga učinjen je kako bi logo postao snažan i prepoznatljiv simbol na tržištima širom svijeta.

TAGOVI: ,
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *