Nagradna Hypo Alpe Adria Banke: Karticom plati, uvijek se isplati

Dodajte komentar

Hypo Alpe Adria banke pokrenula je danas nagradnu igru za svoje klijente koji plaćanjem na prodajnim mjestima visa karticama mogu da osvoje neku od 50 sedmičnih, mjesečnih ili glavnih nagrada.

Glavne nagrade su putovanje za Pariz za dvije osobe i putovanje za Rim za dvije osobe.

Mjesečnne nagrade su iPad i poklon paket Hypo Alpe Adria banke u vrijednosti od 50 eura.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Pod mjesečnom nagradom podrazumijeva se ona koja će biti izvučena po isteku pete kalendarske nedjelje trajanja nagradne kampanje (za period od 16.decembra ove do 19. januara naredne godine), i po isteku devete nedjelje za period korišćenja kartice od 20. januara do 16. februara 2014)”, saopšteno je iz Hypo Alpe Adria Banke.

Sedmične nagrade su poklon Kartica Visa pre paid u vrijednosti 100 eura, poklon kartica Visa pre paid vrijednosti 50 eura, vaučer za kupovinu u trgovinama Bar koda vrijednosti 50 eura i poklon paket Hypo Alpe Adria banke u vrijednosti 50 eura.

U nagradnoj igri učestvuju svi klijenti koji su korisnici Visa electron, Visa revolving credit, Visa Gold Credit, Visa Business charge i Visa business electron kartica, a koji svojom platnom karticom najmanje jednom na trgovačkom POS terminalu uspješno realizuju transakciju u vrijednosti minimum pet eura.

Nagradna igra traje do 16. februara 2014. godine.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održaće se 26. februara, a rezultati nagradne igre i imena dobitnika će biti objavljena javno 1. marta.

Nedjeljne nagrade će se izvlačiti svakog prvog petka nakon isteka perioda od sedam dana, a mjesečne nagarde 24. januara. i 21. februara 2014. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *