Četiri nova bankomata Erste Banke u Podgorici i Danilovgradu

Dodajte komentar

Erste banka je u posljednje tri sedmice postavila tri nova bankomata u Podgorici i jedan u Danilovgradu, čime je mreža proširena sa 26 na ukupno 30. Na svim bankomatima Erste banke klijenti mogu podizati gotovinu bez provizije koristeći Erste debitne kartice Maestro i Maestro PayPass.

U Podgorici, novi bankomati su postavljeni u Tuzima, u prostoru Pošte Crne Gore; u TC Palada u Ulici Serdara Jola Piletića bb; kao i na Zabjelu, u Ulici Radosava Burića 189, u prostoru apoteke MimexPharm.

Bankomat u Danilovgradu nalazi se u objektu Pošte Crne Gore, u Ulici Baja Sekulića 10.

Korisnici debitnih kartica Erste banke novac mogu podizati bez provizije i u inostranstvu, na bankomatima banaka članica Erste Grupe u: Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Moldaviji, Rumuniji, Slovačkoj i Srbiji.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Širenjem mreže bankomata, Erste banka želi da omogući korišćenje novih tehnologija što širem broju korisnika i podstakne korišćenje alternativnih kanala. Na bankomatima Erste banke klijenti koji imaju platne kartice mogu podizati gotovinu, dobiti informaciju o stanju na svom računu kod Erste banke, promijeniti PIN kod i aktivirati karticu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *