Vila Komfor ide Prvoj banci

Dodajte komentar

Nekada luksuzna Vila “Komfor” i atraktivni zemljišni kompleks od 8.231 kvadrata na samom ulazu u Petrovac, postala je vlasništvo Prve banke Crne Gore, nakon što kompanija „Sunny hill” nije mogla da vrati kredit od 2,9 miliona eura, koji je uzela kod te banke, pišu Vijesti.

Kako se navodi u Centralnom registru Privrednog suda budvansku firmu osnovala je kompanija „Moninvest”, preduzetnika Dragana Sekulića, jednog od optuženih u aferi “Zavala”.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

Vila „Komfor”, koja više od dvije decenije nije u funkciji, od izgradnje, davne 1967. godine, mijenjala je više puta vlasnike, posebno u proteklih deceniju i po. Nakon što ju je banka, 2009. zvanično uknjižila na sebe, ova nekretnina je na prodaji, i kako Vijesti nezvanično saznaju, cijena je dva miliona eura.

Rješenje, u koje su Vijesti imale uvid, a kojim se dozvoljava Prvoj banci premijerovog brata Aca Đukanovića, da se uknjiži na 8.231 kvadrat zemlje i pet prizemnih građevina ukupne površine 362 kvadrata, donio je budvanski katastar 22. jula 2009. a potpisala tadašnja, načelnica Miljana Marović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *