Asocijacija menadžera potpisala ugovor o saradnji sa Evropskom konfederacijom menadžera

Dodajte komentar

Asocijacija menadžera Crne Gore je u Briselu potpisala sporazum sa Evropskom konfederacijom menadžera – CEC European Managers.

Upravni odbor CEC European Managers, je na sjednici nedavno održanoj u Madridu odobrio potpisivanje Ugovora o saradnji sa Asocijacijom menadžera Crne Gore.

Tim povodom predstavnici Asocijacije menadžera Crne Gore su pozvani od strane najvišeg rukovodstva CEC-a da budu gost Evropske konfederacije Menadžera. Delegacija AMM je danas boravila u Briselu, gdje je i potpisan ugovor o saradnji i razgovarano o daljim zajedničkim aktivnostima u regionu. Pored potpisivanja Ugovora, pregovarano je o daljem pozicioniranju AMM-a u Evropskoj konfederaciji menadžera. Između ostalog, postognuta je saglasnost da je AMM ispunio uslove za za punopravno članstvo i da će to biti jedna od tema sastanka najvišeg rukovodstva CEC-a na samitu koji će biti održan u junu naredne godine.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

AMM u Briselu predstavljaju gdin Budimir Raičković predsjednik Asocijacije, gdin Milutin Nino Radulović predsjednik Skupštine i gdin Slavoljub Popadić, zamjenik predsjednika Asocijacije.

Sa strane CEC-a Ugovor je potpisao Generalni sekretar Svjetske asocijacije menadžera i direktor Njemačke konfederacije menadžera gdin Rudger Felix Ramme. Njemačka konfederacija menadžera (ULA) je jedan od osnivača evropske i svjetske konfederacije menadžera.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *