Opel ADAM nastavlja da osvaja nagrade

Opel ADAM je po drugi put za redom osvojio nagradu „Auto Trophy 2013″ koju dodjeljuje časopis Auto Zeitung, a u kategoriji gradskih autmobila.

Opel Cascada je osvojila drugo mjesto u kategoriji kabriolet automobila vrijednosti do 30.000 evra. Opel Ampera je osvojila treće mjesto u konkurenciji 17 rivalskih elektromobila.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Činjenica da smo i ove godine osvojili ‘Auto Trophy’ nagrade predstavlja prvorazredan uspjeh”, ističe predsjednik upravnog odbora Dr. Karl-Tomas Nojman, govoreći o uspjehu ostvarnom u glasanju čitalaca magazina Auto Zeitung. “To pokazuje da naši novi modeli, prije svih Opel ADAM i Cascada, nailaze na dobar prijem javnosti, zahvaljujući čemu smo u mogućnosti da zadovoljimo ukus naši vozača. Nastavićemo da hodimo ovim putem u budućnosti bez pravljenja kompromisa: Pravićemo nadahnjujuće automobile sa inovativnim tehnologijama koje će ujedno biti dostupne“.

Sa 35,8 odsto osvojenih glasova, Opel ADAM je pobjednik u konkurenciji 22 gradska automobila. U konkurenciji su bili modeli VW Up i VW XL1 (koji su osvojili 19,6, odnosno 9,2 odsto glasova), prenose agencije.

Check Also

Mirko Mazalica izabran za novog direktora TE Pljevlja

Za novog direktora Termoelektrane (TE) Pljevlja izabran je mašinski inženjer Mirko Mazalica, koji je do …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *