Opel ADAM nastavlja da osvaja nagrade

Dodajte komentar

Opel ADAM je po drugi put za redom osvojio nagradu „Auto Trophy 2013″ koju dodjeljuje časopis Auto Zeitung, a u kategoriji gradskih autmobila.

Opel Cascada je osvojila drugo mjesto u kategoriji kabriolet automobila vrijednosti do 30.000 evra. Opel Ampera je osvojila treće mjesto u konkurenciji 17 rivalskih elektromobila.

[widgets_on_pages id=”Baner”]

“Činjenica da smo i ove godine osvojili ‘Auto Trophy’ nagrade predstavlja prvorazredan uspjeh”, ističe predsjednik upravnog odbora Dr. Karl-Tomas Nojman, govoreći o uspjehu ostvarnom u glasanju čitalaca magazina Auto Zeitung. “To pokazuje da naši novi modeli, prije svih Opel ADAM i Cascada, nailaze na dobar prijem javnosti, zahvaljujući čemu smo u mogućnosti da zadovoljimo ukus naši vozača. Nastavićemo da hodimo ovim putem u budućnosti bez pravljenja kompromisa: Pravićemo nadahnjujuće automobile sa inovativnim tehnologijama koje će ujedno biti dostupne“.

Sa 35,8 odsto osvojenih glasova, Opel ADAM je pobjednik u konkurenciji 22 gradska automobila. U konkurenciji su bili modeli VW Up i VW XL1 (koji su osvojili 19,6, odnosno 9,2 odsto glasova), prenose agencije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *